Vistabet App

VistaBet Εφαρμογή: Κατεβάστε και Απολαύστε

Εγγραφή

Σχετικά με την εφαρμογή για κινητά

Όλοι πλέον είμαστε αρκετές ώρες την ημέρα με ένα κινητο στο χέρι, και η VistaBet δεν θα μπορούσε να μην φροντίσει να μην μπορούμε, όπως κάνουμε τόσα πράγματα ενώ κυκλοφορούμε εκτός σπιτιού, να μπορούμε πλέον και να παίζουμε στο στοίχημα και στο καζίνο της εταιρείας.

Πέρα από την διαμόρφωση της ιστοσελίδας της για κινητά τηλέφωνα, η VistaBet έχει προβλέψει και για την δημιουργία δύο εφαρμογών για smartphones, μία για συσκευές με λογισμικό iOS, αλλά και μία για όσους έχουν συσκευή με λογισμικό Android. Τις εφαρμογές δεν μπορείτε να τις κατεβάσετε μόνο σε κινητά τηλέφωνα, αλλά και σε συσκευές τάμπλετ, ή όπου υπάρχει το σχετικό λογισμικό, ακόμα και σε μία… τηλεόραση Android.

Το μόνο που είναι απαραίτητο είναι να έχετε τον προβλεπόμενο (λίγο) χώρο στην συσκευή σας, αλλά και μία σταθερή σύνδεση στο διαδίκτυο, ώστε να μην έχετε προβλήματα με στοιχήματα ή cash out που δεν έγιναν ποτέ λόγω… κακού internet.

Εφαρμογή για Κινητά σε iOS

Πολλές χιλιάδες είναι οι χρήστες που χρησιμοποιούν τα προϊόντα της Apple με λογισμικό iOS, συνεπώς δεν θα μπορούσε η VistaBet να μην φροντίσει για μία εφαρμογή που θα εξυπηρετεί το συγκεκριμένο κοινό. Η εφαρμογή για κινητά σε iOS της VistaBet είναι εξαιρετικές και αποτυπώνουν μία εφαρμογή που έχει όσα θα μπορούσε να ζητήσει ο κάθε απαιτητικός χρήστης.

Ανοίγοντας το σχετικό κατάστημα της Apple θα βρείτε και ενδεικτικά screenshots για την εμφάνιση και τη λειτουργία της εφαρμογής, τόσο σε κινητό iPhone, όσο και σε τάμπλετ iPad.

Πως να την κατεβάσετε και να κάνετε εγκατάσταση

Η διαδικασία του VistaBet app download στο κινητό σας τηλεφωνο iPhone ή τάμπλετ iPad δεν θα μπορούσε να είναι πιο απλή. Ειδικά αν έχετε ξανακατεβάσει εφαρμογή στη συσκευή σας, κάτι που είναι το πιθανότερο. Απλά ανοίξτε το App Store στο κινητό σας και κάνετε αναζήτηση “VistaBet”. Θα εμφανιστεί το εικονίδιο της εφαρμογής στην οθόνη σας, το χαρακτηριστικό πορτοκαλί λογότυπο. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να πατήσετε το σχετικό κουμπί “Λήψη” και η εφαρμογή θα αρχίσει να κατεβαίνει και να εγκαθίσταται. Έπειτα, μπορείτε να συνδεθείτε με το email και τον προσωπικό σας κωδικό, ή ακόμη και να εγγραφείται από το μηδέν στην εταιρεία, σε περίπτωση που δεν έχετε ακόμη φτιάξει λογαριασμό.

Εφαρμογή για κινητα σε συσκευές Android

Τα Android αποτελούν μακράν το πιο δημοφιλές λογισμικό κινητών τηλεφώνων και τάμπλετ, το οποίο χρησιμοποιούν εκατομμύρια άνθρωποι, καθώς και οι περισσότεροι φίλοι των τυχερών παιχνιδιών. Η εφαρμογή της VistaBet για κινητά Android σας προσφέρει ότι ακριβώς και η ιστοσελίδα, εάν μπείτε από σταθερό υπολογιστή ή λάπτοπ. Ο τρόπος λήψης, πάντως, διαφέρει σε σχέση με τις συσκευές που τρέχουν σε λογισμικό iOS, επειδή το Play Store δεν επιτρέπει τη φιλοξενία εφαρμογών που σχετίζονται με τον απευθείας τζόγο. Έτσι, ατρό που πρέπει να κάνετε είναι να προχωρήσετε σε μία παράπλευρη διαδικασία, η οποία όμως είναι καθ’ όλα νόμιμη, αφού η λήψη του αρχείου apk μπορεί να γίνει απευθείας μέσα από την ιστοσελίδα της VistaBet.

Πως να την κατεβάσετε και να κάνετε εγκατάσταση

Για να κατεβάσετε την εφαρμογή της VistaBet από ένα κινητό τηλέφωνο Android, η διαδικασία έχει συγκεκριμένη μεθοδολογία. Θα πρέπει να ακολουθήσετε τα εξής βήματα:

Έκδοση της ιστοσελίδας της VistaBet για κινητά

Αν και οι περισσότεροι προτιμούν να μπαίνουν στην ιστοσελίδα της VistaBet mobile από τα κινητά τους μέσα από την εφαρμογή που έχει δημιουργήσει η εταιρεία για τα δύο επικρατέστερα λογισμικά, θα πρέπει να έχετε υπόψιν ότι υπάρχει και η δυνατότητα να παίξετε χωρίς να κάνετε κάποια λήψη στο κινητό σας, απλά μέσα από το πρόγραμμα περιήγησης, είτε αυτό είναι το Google Chrome, το Mozilla Firefox, το Opera, το Safari και τα περισσότερα που κυκλοφορούν. Η ιστοσελίδα, ούσα φιλική για χρήστες κινητών, μπαίνοντας από κινητή συσκευή, θα είναι διαμορφωμένη ειδικά για αυτήν, ώστε να εμφανίζεται σε ένα περιβάλλον καλαίσθητο, εργονομικό και εύκολο στην χρήση και την περιήγηση. Αυτό είναι πολύ σημαντικό σε ότι αφορά τα κουμπιά, την εμφάνιση του μενού, των επιλογών στοιχηματισμού κλπ. Επιπλέον, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν σελιδοδείκτη στην αρχική σας σελίδα, ώστε να μπαίνετε άμεσα, χωρίς να χρειάζεται να πληκτρολογείτε την ιστοσελίδα κάθε φορά που θέλετε να μπείτε για να παίξετε.

Απαιτήσεις συστήματος για παιχνίδι σε κινητά

Οι απαιτήσεις που έχουν η εφαρμογή και η ιστοσελίδα της VistaBet για να μπορεί κάποιος να μπει και να παίξει από κινητό τηλέφωνο και τάμπλετ είναι χαμηλές και αρκετά βασικές, ώστε να επιτρέπεται σχεδόν σε όλους τους χρήστες smartphone να παίξουν στον συγκεκριμένο πάροχο. Μπορείτε να παίξετε από όλες τις συσκευές, τουλάχιστον της τελευταίας 5ετιας, ενώ σε περίπτωση που το κινητό σας δεν υποστηρίζει την λήψη της εφαρμογής, μπορείτε να μπείτε στον ιστότοπο μέσα από ένα πρόγραμμα περιήγησης.

Vistabet Bonus
Πάρτε το μπόνους σας 100% έως και 300€
ακριβής μετά την πρώτη κατάθεση
Μάθε Περισσότερα

Κοινές Ερωτήσεις